lifeofkayleigh

Direktlänk till inlägg 3 mars 2011

Ingenting speciellt alls.

Av Josephine Larsson - 3 mars 2011 00:40

Känner inte att det finns så mycket att uppdatera om idag för det har varit en väldigt lång dag med långa lektioner. Vi gick en långpromenad med hundarna (jag, Julia & Hanna) och det fick räcka för dagen. Kayleigh ligger nöjt och snarkar på golvet så inte klagar de på en träningspaus imellanåt.

Imorgon har vi en kvällsföreläsning med Dacke katten (?) så därför är vi lediga på fredag, ska bli skönt. Hinna gå en härlig långpromenad på fredag förmiddag efter en lång skön sovmorgon innan man sätter sig i bilen för att färdas mot Jönköping igen.
I helgen ska jag förhoppningsvis träffa min älsklings granne Noomia aka Kovo. Sedan blir det några öl med min vapendragare Miriam och jobb+agility träning såklart. Skön helg.


Ser verkligen fram emot min apu vecka hos Carina vecka 11.  (www.aussieringens.bloggplatsen.se www.friskhund.se)
Nya spännande arbetsuppgifter som jag kommer berätta mer om då!

Verkligen en dröm att utbilda sig för att sedan kunna delta i Frisk Hunds arbete. De gör ett otroligt bra arbete och det är inte en underdrift när jag & Ulrika beskriver Carina som en gud. Vissa tillber gud, Vi ber till Carina ;)


Jag har tydligen fått resultaten från Kayls HD röntgen (Tur att man har en bra uppfödare som håller koll åt en ;), Tack Emma för uppdateringen hehe. ) Det var grad B och jag ska inte ljuga och säga att jag blev direkt överlycklig.. Men, det är godkänd, hon fungerar bra och är frisk, det är ju det viktigaste..


Imorgon har vi hundlektion igen så då får vi hoppas att det går lite bättre denna gången än sist.
Jag lyckades tydligen ordbajsa en hel del trots att jag inte hade något att säga alls från början. Detta är lite av massor fast ingenting som händer i mitt liv just nu, jag har skolarbete upp över öronen, försenade arbeten sen innan jul och stora försenade arbeten från denna terminen. I love it. Orkar inte riktigt ta tag i det just nu. Antagligen inte senare heller, men försöka under apun och det nästkommande lovet.


Jag saknar dig så det värker i hela kroppen, varje dag.

 

Peace out.

 
 
Ulrika

Ulrika

9 mars 2011 19:50

Hahaha =) Tur att vi inte låter helt puckade du o jag.. ;o) Men alla behöver vi nån att tillbe...
Är faktiskt väldigt avundsjuk att du ska göra APU =)

http://atlasblogg.blogspot.com

Josephine Larsson

9 mars 2011 19:55

Haha ja, man kan ju annars tro att vi är lite speciella, one of a kind liksom.. :P
Du får nog också vara med om du vill tror jag :D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Josephine Larsson - 1 oktober 2011 03:23

Kom hem från jobbet nyss och såg senaste uppdateringen från PAWS. Det behövs hjälp och det nu. Det har kommit in tre liknande fall på en vecka och veterinär kostnaderna för dessa hundar är enorma, vilka är vi att sitta och se på? Jag ska göra allt so...

Av Josephine Larsson - 25 september 2011 19:18

Nu är tillbaka i Sverige igen.. Hjärtat blöder, känner att jag är på helt fel ställe.Jag vill fortsätta att ägna min tid åt rescue hundarna, vara i detta underbara land med alla underbara människor. Det har varit den bästa månaden i hela mitt liv, de...

Av Josephine Larsson - 15 september 2011 21:49

         

Av Josephine Larsson - 15 september 2011 21:37

Tiden flyger iväg här, idag är det bara en vecka kvar här och det känns så fruktansvärt sorgligt. Det känns som att man åker tillbaka till ruta ett igen, på hemmaplan där det känns som att man inte kan göra ett skit åt saken. Det är iaf helt klart at...

Av Josephine Larsson - 6 september 2011 19:00

     

Ovido - Quiz & Flashcards