lifeofkayleigh

Alla inlägg den 28 augusti 2011

Av Josephine Larsson - 28 augusti 2011 13:23

Nu har jag fått igång internet på min dator så nu kommer jag kunna uppdatera lite mer.
Allt är underbart här, det är så vackert. Vi är iväg på lite små grejer hit och dit i småbyarna och det är så himla mysigt här.
Transporten kom i torsdags och det var enormt uppskattat!
Vi bytte halsband på nästan alla hundarna och lade in filtar hos de hundarna som kunde ha det, många är så stressade så de kissar och bajsar överallt inkl i sängarna så alla kan inte ha det men de som fick det verkade väldigt nöjda, håller på att lägga upp massa bilder på facebook nu så gå gärna in och kika.
I fredags tog vi ut hälften av alla hundarna så de fick springa i en stor inhägnad, det var så sjuukt underbart att se dem sträcka på benen, de var så lyckliga! Det finns ingenting som att se hundarna såna, det var lite första gången vi kände att vi faktiskt gjorde någon skillnad för dem.
Jag ska ta en dag och skriva om precis allt men det är så fullt i huvudet så vet knappt vad jag ska skriva. Har försökt ta bilder på så många som möjligt i deras nya halsband och grejer men det är sjukligt svårt att ta bild på en studsande greyhound... Men vi har ett tag på oss att fixa det.

Saknar er alla!

Irländska pussar och kramar

Ovido - Quiz & Flashcards